GeneCa
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

 

Apuväline kasvavan tietomäärän hallintaan


Lisääntyvä uusien täsmälääkkeiden kehittäminen ja niiden indikaatioiden ja korvattavuuksien muutokset luovat yhä suuremman haasteen syöpää hoitaville lääkäreille. Ajantasaista tietoa on haettava yhä useammin yhä useammasta erillisestä tietolähteestä, mikä vaikeuttaa hoitavan lääkärin työtä ja kuluttaa kallisarvoista työaikaa. Targetoitujen syöpälääkkeiden määrä markkinoilla on toistaiseksi pysynyt maltillisena, mutta määrä tulee paisumaan tulevina vuosina, kun lääkeyritykset panostavat yhä vahvemmin kohdennettuihin syöpälääkkeisiin. GeneCa kannattaa ottaa ajoissa käyttöön ennen kuin informaatiomäärä kasvaa hallitsemattomaksi.

Lataa esite (PDF)

 

 

Onkologin luotettava päätöksentuki


GeneCa sisältää viranomaisten vahvistamat tiedot kaikista syövän täsmälääkkeistä rajatusti terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Järjestelmä auttaa onkologia suunnittelemaan lääkehoitoa uusimman tiedon valossa. GeneCa näyttää kootusti olennaiset lääketiedot eri lähteistä. Syöpälääkärin työaikaa säästyy olennaiseen, kun esimerkiksi Kela-korvattavuudet, lääkkeiden haittavaikutukset ja kliiniset tutkimukset löytyvät kaikki yhdestä paikasta. GeneCa pitää sisällään automaattisesti päivittyvän tiedon uusista syövän täsmälääkkeistä ja niiden indikaatioista. GeneCa on syöpälääkärin luotettava työkalu ja päätöksenteon apuväline.

GeneCa-tietokanta sisältää:

  • Kaikki Suomessa rekisteröidyt syövän täsmälääkkeet
  • Indikaatiot
  • Kohdemolekyylit
  • Kohdemolekyylien mutaatiot eri indikaatioissa
  • Haittavaikutukset
  • Kela-korvattavuudet
  • Rekisteröintitutkimukset

Tietokanta on toteutettu suomen ja englannin kielellä, ja se voidaan kääntää helposti kaikille asiakkaan haluamille kielille.

 

 

Kirjaudu palveluun: www.geneca.fi